Microsoftin johtaja Mark Mydland kannustaa suomalaisyrityksiä investoimaan moderniin ohjelmistokehitykseen


Moderni ohjelmistokehitys on kuuma aihe. Viime viikolla 12.12.2012 Espoossa Life Science Centerissä Microsoftin kehitystyökalujen testauksesta vastaava johtaja Mark Mydland sai vetää workshopia aiheesta täydelle seminaarisalilliselle väkeä.

Yhdysvalloista, Seattlesta Suomeen luennoimaan saapunut Mydland muistutti, että moderniin ohjelmistokehitykseen sijoittaminen on organisaatioille merkittävä kilpailutekijä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Videolla Mydland kertoo mm. miten Microsoftin kehittäjä- ja alustayksikkö itse on hyötynyt toimintatapojensa merkittävästä ketteröittämisestä viimeisen viiden vuoden aikana.  Mydland antaa videolla myös käytännön vinkkejä suomalaisille ohjelmistoyrityksille.

[View:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1wxMnte0Swg]

Comments (0)

Skip to main content