HBO Nordic, Viaplay, SF Anytime, Karaoke, SkyDrive, LIVESPORT.TV ja Deezer saapuvat Xbox 360:lle


Microsoft julkisti tänään yli 40 uutta viihdesisältökumppania. Pelikonsolista koko perheen viihdekeskukseksi kehittynyt Xbox jatkaa vahvoja panostuksia televisio-, elokuva-, urheilu- ja musiikkisovellusten valikoiman laajentamiseen. Suomalaiset Xbox 360 -peli- ja viihdejärjestelmän omistajat pääsevät kevääseen 2013 mennessä, alkaen tänään, nauttimaan seuraavista Xbox LIVEn sovelluksista ja sisällöistä*:

• Deezer
Deezer-sovelluksella voit kuunnella rajoittamattomasti tuhansia, eri artistien ja teemojen mukaan luotuja radiokanavia ja hallnnoida omaa Deezer-kirjastoasi.

• HBO Nordic
HBO Nordic -sovellus tuo kuukausitilaajille tarjolle HBO:n huippusarjoja, kuten Game of Thrones, True Blood, Sinkkuelämää ja Sopranos.

• Karaoke
Karaoke tarjoaa Xbox LIVEn kautta pääsyn yli 8000 kappaleeseen aina uusimmista hiteistä vanhoihin klassikoihin.

• LIVESPORT.TV
LIVESPORT on jännittävä uutuuskanava, joka tarjoaa kaikille urheilun ystäville katsottavaa urheilumaailman huipulta: eurooppalaisia ja eteläamerikkalaisia jalkapalloliigoja, snookerin MM-sarja, Australian AFL-jalkapalloliiga, squashin PSA-sarja, kamppailulajit, käsipallo, darts, hockey, tennis, rugby union, rugby league ja biljardi.

• SF Anytime
Huippuluokan elokuvasovellus SF Anytime tarjoaa upean valikoiman elokuvia tilattavaksi suoraan Xboxiin ja katsottavaksi mukavasti kotosalla.

• SkyDrive
SkyDrive on paikka, jonne voit tallentaa tiedostosi ja saada ne siten käyttöösi lähes mistä tahansa laitteesta. Xboxin SkyDrivella voit helposti katsella valokuviasi ja videoitasi televisiossa.

• Viaplay
ViaPlay-sovellus tarjoaa jännittävän sekoituksen televisio-ohjelmia ja tilattavaa sisältöä, kuten elokuvia, lapsille tarkoitettua sisältöä ja urheilua. Käyttäjät voivat katsella mahtavaa urheilusisältöä, kuten tärkeitä kansainvälisiä tapahtumia.

Lisätietoja tänään julkaistusta lehdistötiedotteesta.

 

Comments (0)

Skip to main content