Suomen Paras SharePoint-demo palkittiin


Suomen parhaasta SharePoint-demosta kilpailtiin Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa Dipolissa 29.11., ensimmäistä kertaa seminaarin historiassa. Brinkhill-Contribyte, Documill, Microsoft ja OpenText kilpailivat tittelistä.

Voiton vei Microsoftin Ilija Lazarov, joka toisin kuin muut kisaajat, esitteli demossaan itse SharePointia, tuomatta siihen ulkoapäin mitään lisää. Microsoft Areenan videolla demomestari Lazarov perustelee, miksi SharePointista kannattaa ottaa tehot irti ilman kustomointia.

Tuomaristo yllättyi tiimien innovatiivisten demojen korkeasta tasosta. Juryn mietteet Lazarovin demosta samalla videolla tiivistää Onsight Helsingin Jussi Roine.

Lisää SharePoint 2013 -aihetta on tarjolla muun muassa ensi maaliskuun TechDays-tapahtumassa.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=9k5_e4McNnI&feature=player_embedded]

Comments (0)

Skip to main content