Team Nano Tampereelta voitti WOWZAPP 2012 -sovelluskilpailun


Espoon Dipolissa 7. - 10.11. järjestetyn Microsoftin Windows 8 -sovelluskehittäjätapahtuman voittajaksi selviytyi useiden hyvien töiden joukosta tamperelainen Team Nano muotisovelluksellaan. Team Nanoon kuuluvat Sini Pietilä, Joni Saarelainen sekä Noora Vainio. Tiimi sai palkinnoksi Windows 8 -laitteet.

Suomessa järjestettävä WOWZAPP on kansainvälisen Worldwide Hackathon for Windows -tapahtuman Länsi-Euroopan päätapahtuma ja samaan aikaan tapahtumia järjestettiin useissa maissa. Hackathonissa kilpailijoilla on 24 tuntia aikaa luoda oma sovellus. Kilpailu on tarkoitettu niin opiskelijoille kuin yrityksillekin.

Hackathon-tapahtumaan osallistui lähes 600 kehittäjää ja koko WOWZAPPissa oli viikon aikana mukana yli 1100 kehittäjää.

Lisää kilpailusta voit lukea täältä.

Katso kilpailun aloitus- ja lopetustunnelmat videoina täältä.

18-19.12.2012 Microsoft järjestää myös jouluisen HO HO X-mas hackathon -kiertueen Tampereella, Turussa ja Oulussa.

 


Comments (0)

Skip to main content