Näin saat hyödyt irti organisaatiossasi olevasta tiedosta


Kansainvälisesti arvostettu Business Intelligence -asiantuntija Peter Myers vieraili 20.11.2012 toistamiseen Suomessa, Microsoftin järjestämässä seminaarissa. Myers kannusti Innopolissa seminaariväkeä tarttumaan organisaatioissa olevaan tietoon modernein BI-ratkaisuin ja luomaan tiedosta kilpailuedun.

Myers kertoi, miksi organisaatioiden pitäisi viimeistään nyt kiinnostua käytettävissä olevan tiedon hyödyntämisestä ja miten organisaatiot voivat ottaa ensiaskeleita kohti tiedon hallintaa ja analysointia. Myers valottaa myös millaisia etuja Microsoftin Business Intelligence-ratkaisut organisaatioille tarjoavat.

Voit ladata esityksen pdf-version täältä.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=IJssFWOFR50&feature=player_embedded]


Comments (0)

Skip to main content