WOWZAPP-tapahtumassa luvassa 24 tuntia kehitystä ja 0 tuntia unta


Microsoft järjestää yhdessä kumppaneiden kanssa sovelluskehittäjätapahtuman 7.-10.2012 Espoon Dipolissa. Tapahtuma on osa Microsoftin järjestämää maailmanlaajuista WOWZAPP-tapahtumaa, jossa rakennetaan sovelluksia Windowsin uudelle sukupolvelle – Windows 8:lle ja Windows Phone 8:lle. Paikalle on ilmoittautunut liki 500 opiskelijaa ja kumppania ympäri Suomen

Windows 8 ja Windows-kauppa tuovat globaalit sovellusmarkkinat kaikkien ulottuville. WOWZAPP-tapahtuman tarkoituksena on tasoittaa suomalaisten tietä näille markkinoille. Tilaisuus on suunnattu sekä opiskelijoille että yrityksille. Opiskelijat saavat arvokasta apua, vinkkejä ja neuvoja ammattilaisilta ja tapaavat toisiaan sekä mahdollisia työnantajia.

Espoon Dipolissa tullaan näkemään huikean kehittäjämaratonin lisäksi todellisia kehittäjätaivaan tähtiä. Paikalle saapuvat mm. Andrew Parsons ja Nuno Costa. Parsons vetää Microsoftilla Windows 8 -sovelluksia opiskelijapuolella ja hänellä on pitkä tausta myös pelipuolelta. Costa puolestaan huolehtii Länsi-Euroopassa siitä, että kehittäjillä on valmiudet toimia ja tehdä Windows 8 -sovelluksia.

Osana WOWZAPPia pidetään 24 tunnin maraton-hackathon, joka alkaa 9.11. kello 17:00. Edeltävinä päivinä järjestetään muun muassa Windows-luento sekä sovellus- että pelityöpaja. Tapahtuma on maksuton ja monet oppilaitokset ovat tukeneet oppilaidensa osallistumista järjestämällä ilmaiset kuljetukset Espooseen. Tapahtuman kumppaneina ovat mm. Nokia ja AppCampus

Luvassa on myös merkittäviä palkintoja, sillä mobiilisovellusten kiihdyttämö AppCampus on luvannut 20 000 euron rahapalkinnon parhaan sovellusidean esittäjälle. Lisäksi jaetaan Windows 8 -laitepalkintoja parhaille kehittäjille.

Katso lisätietoja WOWZAPP-ohjelmasta, live-lähetyksistä ja aikataulusta täältä ja lehdistötiedotteesta.  


Comments (0)

Skip to main content