Messenger yhdistyi Skypeen


Microsoftin viestintäratkaisut tulevat entistäkin helppokäyttöisemmäksi ja yhteneviksi. Nyt Messenger-pikaviestinpalvelu tulee osaksi Skypeä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että miljoonat Messengerin käyttäjät voivat ottaa yhteyttä ystäviinsä Skypen kautta. Päivittämällä Skypen saa pikaviestintäominaisuuden heti käyttöön.

Skype 6.0 for Mac and Windows päivityksen myötä Skypeen voi nyt kirjautua Microsoft-tilin avulla, eli Messengerin käyttäjien tarvitsee vain päivittää tuorein versio Skypestä, kirjautua sisään Microsoft-tilin tunnuksilla ja kaikki Messenger-kontaktit löytyvät sieltä.

Uudistuksen tavoitteena on tarjota paras kommunikointikokemus kaikille ja kaikissa olosuhteissa. Siirtämällä Messenger Skypen yhteyteen Microsoft haluaa tarjota yksinkertaisemman ja yhtenäisemmän palvelukokemuksen. Messenger-palvelu loppuu vuoden 2013 ensimmäisen kvartaalin aikana. 

Skype-päivitys tuo mm. seuraavat ominaisuudet käyttöön:

  • Laajempi laitetuki eri alustoille, mukaan lukien iPad ja Android-tabletit
  • Pikaviestintä, videopuhelut ja puhelut kaikkiin lanka- ja matkapuhelinliittymiin
  • Näyttökuvan jakaminen
  • Videopuhelut matkapuhelimiin
  • Videopuhelut Facebook-ystäville
  • Ryhmäpuhelut

Lataa tuorein versio Skypestä täältä.

 


Comments (0)

Skip to main content