Xbox 360 muuntaa maan peliksi eeppisen Halo 4 -jättipelin julkaisun alla


Xbox 360 valloittaa Liechtensteinin vuoden 2012 suurimman viihdejulkaisun kunniaksi

Viihdejätti Xboxista tuli eilen maailman ensimmäinen brändi, joka mullisti kokonaisen maan. Halo 4 -pelin julkaisun kunniaksi joukko rauhallisen Liechtensteinin ruhtinaskunnan tunnetuimpia maamerkkejä, esimerkiksi 1200-luvulla rakennettu linna ja toiminnassa oleva kaivos, muuntuivat vain yhden päivän ajaksi Halo-universumin tapahtumapaikoiksi.

Ryhmä innokkaimpia Halo-faneja ja median edustajia 16 maasta pääsi tähän erikoiseen ympäristöön ja osallistumaan teatterimaiseen kokemukseen. Osallistujat vietiin keskelle sotatannerta, jossa rankkojen taistelujen tunnelmaa luotiin pyroteknisillä räjähdyksillä, jykevillä äänitehosteilla ja elokuvamaisilla lavasteilla.

Liechtensteinin muuntaminen

Liechtensteinin muuntaminen peliympäristöksi tehtiin Xbox 360:n ja Liechtensteinin valtion markkinointiviraston yhteistyönä:

  • Uusi ilme 1200-luvulta peräisin olevalle linnalle: 70 metriä korkean kallion päälle rakennettu Gutenbergin linna on yksi Liechtensteinin tärkeimmistä historiallisista nähtävyyksistä. Se sai uuden asun futuristisena armeijan linnakkeena, jossa vieraat pääsivät pelaamaan Halo 4:ää ensimmäisten joukossa.
  • Kokonainen louhos peliympäristöksi: toiminnassa olevasta kaivoksesta luotiin hätkähdyttävä tapahtumapaikka scifiseikkailulle, jossa Halo 4:n sankari Master Chief esiintyi pyroteknisten räjähdysten keskellä.
  • Sotilasleirin rakentaminen maaseudulle: paikallisen maanviljelijän pelto muutettiin maailmanlopunjälkeiseksi taistelukentäksi.
  • Ympäristöt viimeisteltiin varta vasten tehdyillä lavasteilla, erikoistehosteilla ja pyrotekniikalla.
  • Todentuntuista teatteria: 15 näyttelijää johdatti vieraat kaksituntiseen seikkailuun, jossa ihmiskuntaa uhkaavaa hyökkäystä torjuttiin ratkaisemalla salaperäisiä vihjeitä.

343 Industriesin yksinoikeudella Xbox 360:lle kehittämä Halo 4 heittää ihmiskunnan suurimman sankarin, Master Chiefin, aivan uuteen scifiseikkailuun. Lähes viisi vuotta Halo 3:n tapahtumien jälkeen käynnistyvässä Halo 4:ssä seurataan Master Chiefiä, kun hän joutuu salaperäiseen uuteen maailmaan. Sieltä hän löytää ylivoimaisen muinaisen pahuuden, joka uhkaa tuhota ihmiskunnan. 

Halo 4 aloittaa uuden saagan Halon tarinassa, kun peli ilmestyy kauppoihin ensi tiistaina 6. marraskuuta.

Lue lisää lehdistötiedotteesta.

Lisätietoja: Jarno Kallunki-Mättö, Microsoft Oy, i-jakall@microsoft.com

[View:https://www.youtube.com/watch?v=KvdB-RIbSUo&feature]


Comments (0)

Skip to main content