Windows 8 on nyt täällä


Odotettu Microsoftin uusi Windows 8 -käyttöjärjestelmä ilmestyy kauppoihin huomisaamusta 26.10.2012 alkaen. Uuden käyttöjärjestelmän myötä kuluttajat ja yrityskäyttäjät pääsevät kokemaan, mitä uusi Windows-maailma tuo tullessaan: kauniin ja sujuvan käyttöliittymän, laajan valikoiman erilaisia sovelluksia Windows-kaupasta sekä runsaasti eri käyttötarkoituksiin suunniteltuja Windows 8 -laitteita. Laiteuutuuksista löytyy PC:itä, tabletteja, all-in-one-laitteita ja nk. hybridejä, jotka muuntautuvat helposti sekä kannettavaksi että tabletiksi.

Ensimmäisessä aallossa Suomen markkinoille Windows 8 -laitteita tuovat mm. Acer, Asus, HP, Dell, Lenovo, Fujitsu, Samsung, Sony ja Toshiba. Windows 8 -laitteisiin kannattaa käydä tutustumassa esim. Anttilassa, Expert-liikkeessä, Gigantissa, K-citymarketissa, Stockmannilla tai Verkkokaupassa.

Windows 8 -optimoidun sovelluksen ovat innostuneet rakentamaan monet tunnetut yritykset. Esimerkiksi Finnair, HansaWorld, Huuto.net, Ilta-Sanomat, Nordea, Muumit-tv-sarjan tuotantoyhtiö Filmkompaniet Alpha, MTV3, Sanoma, Valio ja Yle ovat tuoneet Windows-kauppaan oman sovelluksensa.

Windows 8 tulee vähittäismyyntiin kahtena versiona: Windows 8 ja Windows 8 Pro. Yritysasiakkaille uuden käyttöjärjestelmän Windows 8 Enterprise -versio tarjoaa tehokkaita työkaluja mobiilikäyttöön.

Nyt on paras aika päivittää edullisesti vanha Windows-käyttöjärjestelmä uuteen, sillä tammikuun loppuun saakka Windows XP -, Windows Vista - tai Windows 7-käyttäjät voivat ladata www.windows.fi  -sivulta ohjelmistopäivityksen 29,99 euron hintaan.  2.6.2012 ja 31.1.2013 välisenä aikana ostetun Windows 7 -koneen saa päivitettyä Windows 8:aan 14,99 eurolla osoitteessa www.windowsupgradeoffer.com.

Lue lisää lehdistötiedotteesta.


Comments (0)

Skip to main content