Xbox-musiikki – Microsoftin uusi täydellinen musiikkipalvelu tabletille, PC:lle, puhelimelle ja televisioon


Xbox-musiikki: uusi täydellinen musiikkipalvelu tabletille, PC:lle, puhelimelle ja televisioon saapuu yli 30 miljoonan musiikkikappaleen maailmanlaajuisella valikoimalla. Xbox-musiikkipalvelu tarjoaa yhtenäisen musiikinkuuntelukokemuksen Windows 8 -tabletilla ja -PC:llä, Windows Phone 8 -puhelimella ja televisiossa Xbox 360 -konsolin kautta.

Xbox-musiikki on käytettävissä kaikkialla pilvitekniikan ansiosta – koko musiikkivalikoima on välittömästi käytettävissä ja sen hallinta on vaivatonta. Koska tiedot synkronoidaan pilveen, soittolistojasi ei ole sidottu mihinkään yksittäiseen laitteeseen.

Xbox-musiikki hyödyntää kokonaisvaltaisesti jokaisen käytettävän laitteen visuaalisia ominaisuuksia ja tehostaa musiikkia vaikuttavilla graafisilla elementeillä. Kuunnellessa musiikkia tabletilla, PC:llä, puhelimella tai televisiolla, näytöllä näkyy valokuvia ja tietoja esittäjästä sekä kansitaidetta ja luettelon levytyksistä.

Kattava Xbox-musiikkipalvelu sisältää seuraavia ominaisuuksia:

  • Xbox Music Pass -tilaus. Xbox Music Pass -tilauksella voit kuunnella tilausvalikoiman kaikkia kappaleita rajoituksetta myös offline-tilassa ja ilman mainoksia taulutietokoneella, PC:llä, puhelimella ja Xbox 360:llä Suomessa 9,99 euron kuukausihintaan tai 99,90 € vuodessa. Xbox Music Pass -tilaus tarjoaa katsottavaksi myös kymmeniätuhansia musiikkivideoita rajoituksetta Xbox 360:llä.
  • Xbox-musiikkikauppa. Xbox-musiikkikauppa on kattava MP3-kauppapaikka, josta voit ostaa yksittäisiä kappaleita tai kokonaisia levyjä Windows 8 -tablettiin tai PC:hen ja Windows Phone 8 -puhelimeen.
  • Smart DJ. Smart DJ -toiminto tarjoaa käyttöön uudenlaiset, esittäjään perustuvat, radiokanavat. Se on nopea ja dynaaminen tapa mukauttaa omaa kokoelmaa, löytää uusia suosikkeja ja luoda upeita soittolistoja lennosta yhdistelemällä omien suosikkiartistien kappaleita. Smart DJ:llä hallitset nettiradiokokemustasi itse.
  • Musiikin suoratoistaminen veloituksetta Windows 8:lla. Nauti on-demand pääsystä kymmeniin miljooniin kappaleisiin veloituksetta kaikilla Windows 8 -tableteilla ja PC:llä. Palvelu ei ole saatavana Suomessa.
  • Pilvitallennus. Ensi vuonna julkaistava hakutoiminto laajentaa Xbox Musiikin maailmanlaajuista 30 miljoonan kappaletarjontaa. Se lisää kaiken omistamasi musiikin Xbox-musiikin pilvivalikoimaan, mukaan lukien muista palveluista hankitun musiikin. Voit siis lisätä kaiken omistamasi sisällön omaan Xbox-musiikki -kokoelmaasi, vaikka sitä ei olisi saatavilla Xbox-musiikkivalikoimassa.
  • Musiikkia yhdessä. Xbox-musiikkipalveluun lisätään ensi vuonna ainutlaatuisia yhteisöllisiä ominaisuuksia, joiden avulla voit jakaa musiikkikokemuksesi ystävien ja perheen kanssa.

Xbox-musiikki tulee saataville Xbox 360:lle 23.10., Windows 8 -PC:lle ja -tableteille 26.10. ja Windows Phone 8:lle, kun laitteita tulee saataville. Xbox-musiikki tulee saataville muille alustoille tulevana vuonna.

Lisätietoja lehdistötiedotteesta.


Comments (0)

Skip to main content