Pohjoismainen elokuvasovellus Headweb saapui Xbox 360:lle


Headweb-elokuvapalvelu saatavilla Xbox 360:lle ensimmäisenä alkuperäisesti pohjoismaisena sovelluksena.

Monipuolinen elokuvien ja TV-sarjojen valikoima on nyt saatavilla Xbox 360 -peli- ja viihdejärjestelmälle. Saatavana on tuhansia nimikkeitä uusimmista Hollywood-hiteistä paikallisiin vaihtoehtoihin ja vanhoihin klassikoihin. Vuokravalikoima on Pohjoismaiden laajin.

Headwebin myötä Xbox LIVE -verkkopalvelun pohjoismaisten jäsenten elokuvatarjonta moninkertaistuu ja lisäksi sovellus tuo mukanaan kauan kaivatun ominaisuuden – tekstitykset paikallisilla kielillä: suomi, ruotsi, norja ja tanska. Xbox 360:lle ja Xbox LIVE:lle Headweb on merkittävä askel kohti kokonaisvaltaista viihde-elämystä. Lisääntyvä sisällöntarjonta todistaa osaltaan, että Xbox on paljon muutakin kuin pelikonsoli: se on koko perheen viihdekeskus.

Microsoft kertoo pian lisää uusista viihdekokemuksista, jotka saapuvat Xbox 360:lle lähikuukausien aikana.

Lisätietoja löydät Headwebin kotisivuilta


Comments (0)

Skip to main content