Uusi työkalu auttaa arvioimaan organisaation pilvivalmiudet


Microsoft on julkistanut uuden maksuttoman työkalun, jonka avulla yritykset ja muut yhteisöt voivat selvittää IT-ratkaisujensa valmiuden ottaa käyttöön pilvipalveluja. Cloud Security Readiness Tool auttaa ymmärtämään paremmin omaa IT-infrastruktuuria, pilvipalveluihin liittyvää lainsäädäntöä, tietosuojaohjeistusta ja missä kohtaa pilvipalvelut ovat käyttäjälleen sopivimmat ja tukevat heidän liiketoimintaa parhaiten.

Työkalu koostuu interaktiivisesta ja helppokäyttöisestä kyselystä, jonka avulla se selvittää organisaation nykyisen IT-infrastruktuurin valmiudet ja auttaa arvioimaan pilvipalvelujen hyödyllisyyden. Työkalu perustuu Cloud Security Alliance -yhteisön ohjeistukseen.

Käy testaamassa organisaatiosi pilvipalveluvalmiudet täällä.

Microsoft on julkistanut myös tuoreimman SIR- tietoturvaraportin, jonka voit lukea täällä. SIR-raportti on laajasti tunnustettu auktoriteetti internetin tietoturvauhkien arvioijana ja tietoturvaohjeiden antajana. Raporttiin kerätään tietoa 105 maasta


Comments (0)

Skip to main content