Internet Explorer 10 tuo Contre Jour –pelin internetiin


Maailmankuulu Contre Jour -peli on herännyt uudenlaiseen eloon yhteistyössä IE10 ja Windows 8 kanssa. Monia pelialan palkintoja niittäneen Contre Jour –pelin web-versio on varmasti yksi kunnianhimoisimmista HTML5-koodauksen saavutuksista. Yhdistettynä uuteen IE10-selainkokemukseen peli tarjoaa suorastaan huikean pelikokemuksen.

Web-versio pelistä on yhtä nopea ja jouheva kuin alkuperäinen pelisovellus. Kun peliä pelaa IE10:llä ja Windows 8 -monikosketusnäytöllä, unohtaa hetkessä pelaavansa verkkosivulla. Contre Jour -pelin tarinan on innoittanut ranskalaisen kirjailijan Antoine de Saint-Exupéryn vuonna 1943 julkaisema pienoisromaani Pikku Prinssi.

Käy kokeilemassa uutta Countre Jour –peliä täällä.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=fuPi423jMrM]


Comments (0)

Skip to main content