Windows Server 2012 on pilvessä syntynyt


Odotettu palvelinten käyttöjärjestelmäuutuus on nyt kaikkien saatavilla. Microsoft julkisti tänään Windows Server 2012:n virtuaalilanseerauksella ympäri maailman. Uusi käyttöjärjestelmä on ollut erittäin kunnianhimoinen uudistus, joka tekee Windows Server 2012:sta pilvipalvelujen hyödyntämisen kulmakiven.

Uusi käyttöjärjestelmä tarjoaa käyttäjäorganisaatioille laajan valikoiman pilviaikakauden ominaisuuksia ja mahdollistaa oman infrastruktuurin kattavan yksityisen ja hybridipilven rakentamisen. Palveluntarjoajille Windows Server 2012 puolestaan mahdollistaa joustavamman ja kilpailukykyisemmän pilvipalvelualustan toteuttamisen kustannustehokkaasti ja toimintavarmasti.

Windows Server 2012 on saanut erittäin kiinnostuneen vastaanoton suomalaisten ICT-palvelutarjoajien keskuudessa. Esimerkiksi Tieto kehittää uusia yksityisiä pilvipalveluita asiakkaiden toiminnan tuottavuuden parantamiseksi pohjautuen Windows Server 2012:een.

Myöhemmin tänä vuonna julkistettavissa uuden sukupolven palveluissa Tieto tulee hyödyntämään uusia Windows Server 2012 -ominaisuuksia. Tiedon tuottavuuspilvestä asiakkaat saavat joustavia, luotettavia, kustannustehokkaita ja korkeat tietoturvavaatimukset täyttäviä palveluja. Palvelut tuotetaan jaetulta alustalta asiakaskohtaisesti eriytetyissä yksityisissä pilvissä.

Lisätietoja Juha Karppinen, Microsoft ja Jyrki Oksala, Tieto.

Windows Server 2012 Launch - Infographic

Comments (0)

Skip to main content