Kansallista etätyöpäivää vietetään taas perjantaina 21.9. – ilmoittaudu mukaan!


Suomen ympäristökeskus ja Microsoft järjestävät taas tänä vuonna Kansallinen etätyöpäivä -kampanjan. Etätyöpäivää vietetään perjantaina 21.9. ja sen teemoina ovat tällä kertaa etätyön pelisäännöt ja luottamus. Kampanjan suojelijana toimii työministeri Lauri Ihalainen.

Kansallisena etätyöpäivänä 21.9. järjestetään aiheeseen liittyviä tapahtumia. Kansalaisilla on esimerkiksi mahdollisuus tutustua uusimpiin etätyötä mahdollistaviin teknologioihin Helsingin kaupunginkirjaston Kirjasto 10:ssä järjestettävässä Etätyölaboratoriossa.

Ilmoittaudu mukaan kampanjaan ja laske paljonko etätöillä voit säästää niin aikaa kuin ympäristöäkin: www.etatyopaiva.fi.

Lue lisää lehdistötiedotteesta.

Comments (0)

Skip to main content