Internet Explorer ja Atari herättivät klassikkopelit uuteen kukoistukseen


Pelikehittäjä Atari täyttää 40 vuotta. Juhlistaakseen menestyksekästä taivaltaan on Atari herättänyt vanhat klassikkonsa eloon uusilla versioilla yhteistyössä Internet Explorer 10:n kanssa. Pelit ovat pelattavissa ilmaiseksi ja mainosvapaasti Internet Explorerilla.

Pelit ovat modernisoitu tähän päivään ja optimoitu tulevalle Internet Explorer 10:lle: niissä on moninpelituki, sosiaalisen median integrointi ja ne ovat toteutettu HTML5-kielellä, jossa Internet Explorer on selvä edelläkävijä. Lisäksi ne tukevat Windows 8 -käyttöjärjestelmän kosketusnäyttöominaisuuksia. Pelit toimivat myös Internet Explorer 9:ssa sekä muilla nykyaikaisilla selaimilla.

Tällä hetkellä pelattavia klassikkopelejä ovat Asteroids, Combat, Centipede, Lunar Lande, Missile Command, Pong, Super Breakout sekä Yar’s Revenge. Pelien kirjo kasvaa tulevien kuukausien myötä.

Astu klassikkopelien pariin: Atari Arcade.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=3qaF9-W2Dvg&feature=youtu.be]


Comments (0)

Skip to main content