Oululainen Center for Internet Excellence (CIE) Microsoft BizSpark Plus -kumppaniksi


Oulun yliopiston yhteydessä, osana Oulun Innovaatioallianssia, toimiva tutkimus- ja innovaatioyksikkö Center for Internet Excellence (CIE) on valittu Microsoftin BizSpark Plus -kumppaniksi. CIEn toiminnan pääpainopisteenä on monitieteinen internet-tutkimus ja siihen liittyvä innovaatiotoiminta. CIE:n johtajan Mika Ylianttilan mukaan yhteistyö Microsoftin BizSpark Plus-ohjelman kanssa on hyvä lisä tukemaan Oulun seudun ICT-alan yritysten kehitystä meneillään olevassa toimialan rakennemuutoksessa. Pilvipalvelut ovat keskeinen osa internetin uusia palvelukonsepteja, ja BizSpark Plus-ohjelman avulla alkavat yritykset pääsevät edullisesti ja helposti kehittämään ja testaamaan sovelluksiaan pilvipalveluympäristössä.

Microsoft BizSpark on kansainvälinen ohjelma, jonka tavoitteena on tukea aloittelevien ohjelmistoyritysten alkutaivalta tarjoamalla niille ohjelmistoja, kaupallista ja teknistä tukea, kansainvälistä näkyvyyttä sekä pääsyn Microsoftin ekosysteemiin. Suomessa BizSpark Plus -kumppanina toimii CIE:n lisäksi Turku Science Park ja Aalto Center for Entrepreneurship (ACE).

Lisätietoa
www.cie.fi
www.microsoft.com/bizspark 


Comments (0)

Skip to main content