Kotikäyttöedulla tehokkuutta ohjelmisto-oppimiseen


Isossa organisaatiossa uuteen ohjelmaympäristöön siirtyminen voi olla haastavaa. Verohallinto päätti tehostaa prosessia tarjoamalla työntekijöilleen mahdollisuuden ladata Office 2010 -paketti itselleen kotikäyttöön hyvin edulliseen hintaan. Näin verohallintolaiset tulevat tutuiksi uusien toimisto-ohjelmien saloihin myös omatoimisesti. Edullinen Microsoft Office -kotikäyttöetu mahdollistettiin Software Assurance -ylläpidon kautta. Verohallinnon laajassa IT-järjestelmien uudistuksessa kotikäyttöetu tuo nopeutta sekä kustannussäästöjä.

”Office-tuotteiden käyttäminen ja käyttöönotto on helpottunut sekä tehostunut, kun tuotteet ovat osittain tuttuja kotikäytön kautta. Henkilöstö on ottanut edun erittäin positiivisesti vastaan” kertoo Verohallinnon teknologiajohtaja Juha Vuojärvi.

Lisää Verohallinnon tuoreista Office-kokemuksista voit lukea täällä. Keräämme jatkuvasti havainnollistavia asiakastarinoita Microsoftin referenssisivustoille.

Comments (0)

Skip to main content