Pilvipalveluista potkua teknisen tukkukauppiaan myyntiin


Monen myyntiorganisaation johdossa pohditaan, miten saisi kaiken toimimaan tehokkaammin. Teknistä tukkukauppaa harjoittava Konaflex Oy halusi uudistaa perinteisen tuotelähtöisen toimintatapansa asiakaskeskeiseksi. Pk-yritys valitsi ratkaisuksi Microsoftin pilvipalveluun perustuvat Office 365 -paketin ja Dynamics CRM Online -asiakkuudenhallintajärjestelmän. Pilvipalveluiden avulla myyjät pääsevät nyt kiinni työlleen välttämättömään tietoon missä vain.

”Ensisijainen tavoitteemme uudelle järjestelmälle oli lisäarvon tuominen asiakkaalle. Se voidaan saavuttaa vain, jos paljon liikkuvilla myyjillämme on aidosti paikkariippumattomat järjestelmät ja työkalut käytössä”, kertoo Konaflexin kaupallinen johtaja Juha Leppänen.Myyjiemme tavoitettavuus onkin parantunut pilvipalveluiden ansiosta huomattavasti.”

Lue lisää Konaflexin tuoreista pilvipalvelukokemuksista täällä. Tutustu myös Microsoftin muihin kiinnostaviin asiakastarinoihin referenssisivustoilla.

Comments (0)

Skip to main content