Terveystalon asiakkaille joustava ajanvarausjärjestelmä Windows-puhelimeen


Terveyspalveluiden maailma on muuttunut lyhyessä ajassa paljon. Palvelut sähköistyvät ja niiden pitää olla käytettävissä 24/7. Lääkäriajanvaraus verkossa on jo arkipäivää, ja Terveystalon kohdalla varauksista tehdäänkin verkossa lähes puolet, mikä on enemmän kuin alalla yleensä. Älypuhelinten määrän jatkuvasti lisääntyessä samojen palveluiden saaminen myös mobiiliin on ajankohtaista. Koska Terveystalolla oli mobiiliratkaisuista jo ennestään hyviä kokemuksia, kehittivät Terveystalo ja HiQ Finland kehittivät yhdessä Windows Phone -puhelimiin ladattavan sovelluksen, jonka avulla Terveystalon asiakkaat voivat varata lääkäriajan juuri silloin ja sieltä mistä se heille parhaiten sopii.

”Meille on tärkeää, että asiakkaamme löytävät meidät helposti ja ajan varaaminen on helppoa”, Terveystalon tietohallintojohtaja Tuomas Otala sanoo.

Lue lisää Terveystalon Windows Phone -ajanvaraussovelluksesta ja muista mielenkiintoisista Microsoftin asiakastarinoista täällä.


Comments (0)

Skip to main content