Windows 8 on valmistunut


Odotettu Windows 8 -käyttöjärjestelmä on edennyt kehityskaaressaan RTM (Release To Manufacturing) -vaiheeseen. Tämän virstapylvään myötä Microsoftin yhteistyökumppanit viimeistelevät tuotteitaan Windows 8:n julkaisuun 26. lokakuuta 2012. Kokonaan uudistunutta nopeaa ja sujuvaa käyttöjärjestelmää on paranneltu ja työstetty palautteiden pohjalta aina siitä asti kun ennakkoversioita alettiin julkaista viime syyskuusta lähtien. Lisätietoa Windows 8 valmistumisesta on Building Windows 8 -blogissa.

Windows 8 -julkistuspäivänä, 26. lokakuuta, nykyiset Windows-käyttäjät voivat päivittää käyttöjärjestelmänsä Windows 8:aan 29,99 euron hintaan. Lisäksi nyt ostetun Windows 7 PC:n voi päivittää Windows 8 Proksi 14,99 eurolla Windows 8:n julkaisupäivän jälkeen.

Elokuun puolestavälistä alkaen sovelluskehittäjät, yritysten ja organisaatioiden IT-ammattilaiset sekä Microsoftin kumppanit voivat ladata Windows 8 ja sen kehitystyökaluja seuraavasti:

  • 15. elokuuta: Windows 8 sovelluskehittäjät saavat valmiin version Windows 8:sta ladattavaksi MSDN-tilauksella ja Visual Studio 2012 valmiin version Windows Dev Centerstä.
  • 15. elokuuta: Yritysten ja organisaatioiden IT-ammattilaiset pääsevät tutustumaan Windows 8:aan TechNet-tilauksen kautta.
  • 16. elokuuta: Asiakkaat, joilla on olemassa oleva Windowsin Software Assurance -ylläpitosopimus pääsevät lataamaan Windows 8 Enterprise Editionin Volume License Service Centeristä (VLSC), aloittaakseen käyttöönoton suunnittelun organisaatioissaan.
  • 16. elokuuta: Microsoft Partner Networkin jäsenet saavat pääsyn Windows 8:aan.
  • 20. elokuuta: Microsoft Action Pack  Providerin (MAPS) jäsenet saavat pääsyn Windows 8:aan.
  • 1. syyskuuta: Volyymisopimusasiakkaat ilman Software Assurancea -ylläpitoa voivat ostaa Windows 8:n Microsoft Volume Licence -jälleenmyyjältä.

Kehittäjät voivat vierailla Microsoft Dev Centerissä päästäkseen käsiksi kaikkiin työkaluihin ja resursseihin, joita he tarvitsevat suunnitellakseen, rakentaakseen ja myydäkseen sovelluksia Windows Kaupassa.


Comments (0)

Skip to main content