BlueHat-tietoturvakilpailu jakoi 250 000 dollarin palkinnot


Vasilis Pappas -ryhmä on voittanut Microsoftin vuosi sitten julkistaman BlueHat-tietoturvakilpailun. Ryhmä sai palkinnoksi 200 000 dollaria. Lisäksi toiseksi tullut Ivan Fratric voitti 50 000 dollarin palkinnon.

Vasilis Pappas -ryhmän kBouncer-niminen voittotyö on tehokas ja täysin läpinäkyvä tapa heikentää ROP-pohjaisia (Return Oriented Programming) tietoturvauhkia. Microsoftilla kilpailua pidetään erityisen onnistuneena, sillä vajaassa vuodessa kilpailun julkistamisen jälkeen BlueHat-kilpailun finalistien teknologioita on pystytty hyödyntämään Enhanced Mitigation Experience Toolkit -tietoturvatyökalun 3.5-version Technology Preview -julkaisussa. Juuri julkaistun työkalun voi ladata täällä.

Lue lisää BlueHat-kilpailusta tiedotteesta ja katso video palkintojen jaosta.


Comments (0)

Skip to main content