Microsoft julkisti uuden Officen


Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer julkisti eilen illalla Suomen aikaa uudesta Microsoft Officesta Customer Preview -version, joka on saatavilla osoitteesta office.com/preview.

Uutuus on suunniteltu toimimaan saumattomasti niin kosketuksella, stylus-kynällä, hiirellä kuin näppäimistöllä kaikissa uusissa Windows-laitteissa, mukaan lukien tablet-PC:t. Uusi Office on suunniteltu sosiaaliseksi alustaksi, jolla mm. tiedostojen jakaminen helpottuu. Office hyödyntää pilviteknologiaa, joten tiedostot ovat aina ajan tasalla ja saatavilla mistä vain, millä tahansa Windows -laitteella.


Keskeisimpiä uusia ominaisuuksia:

  • Kosketa kaikkialla. Office reagoi kosketukseen yhtä luonnollisesti kuin näppäimistöön ja hiireenkin.
  • SkyDrive. Office tallentaa dokumentit oletusarvoisesti SkyDriveen, joten sisältösi on aina saatavilla missä tahansa. Dokumenttisi ovat käden ulottuvilla myös offline-tilassa ja synkronointi tapahtuu kun internetyhteys on saatavilla.
  • Sosiaalisuus. Office on sosiaalinen ja sopii täydellisesti yrityksen tarpeisiin. Se integroituu täysin yrityksen Yammerin, SharePointin ja Microsoft Dynamicsin kanssa. Lisäksi se näyttää kontaktisi kaikissa Office -ohjelmissa: People Card sisältää kuvilla, statuspäivityksillä, yhteystiedoilla sekä Facebook- ja LinkedIn -toiminnoilla täydennetyt henkilötiedot.
  • Skype.  Uudessa Officessa on myös Skype. Tilaajat saavat 60 Skype-minuuttia joka kuukausi. Integroi Skype-kontaktit Lynciin ja soita tai lähetä pikaviestiä kenelle tahansa Skypessä.

Uudesta Officesta on julkistettu kolme versiota:

  • Office 365 Home Premium: perheille ja kuluttajille.
  • Office 365 Small Business Premium: pienyrityksille.
  • Office 365 ProPlus: yritysasiakkaille.

 Lisätietoja saatavilla Microsoftin News Centeristä, Office Next -blogista osoitteesta sekä lehdistötiedotteesta.

Lisätietoja:

Jukka Veräväinen, liiketoimintajohtaja, tuottavuusratkaisut Microsoft Oy
jukkav@microsoft.com


Comments (0)

Skip to main content