Uutisia WPC 2012 -kumppanitapahtuman avajaispäivästä


Microsoftin vuotuinen kumppanitapahtuma Worldwide Partner Conference käynnistyi 9.7. Torontossa Kanadassa. Loppuunmyydyn tapahtuman avasi Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer. Hän tarjosi 16 000 kuulijalle katsauksen tulevan vuoden aikana lanseerattavista tuoteuutuuksista, jotka tuovat ennennäkemättömiä mahdollisuuksia Microsoftin yli 640 000 kumppanille ympäri maailman.

Steve Ballmerin kera lavalla nähtiin myös Microsoft Office -divisioonan johtaja Kurt DelBene, joka kertoi Office 365:n tulevista päivityksistä ja Windowsin markkinointi- ja talousjohtaja Tami Reller, joka esitteli demoja Windows 8 -käyttöjärjestelmästä ja kertoi sen lanseerausajankohdista.

 WPC 2012 -tapahtuman uutiset 9.7.

  • Office 365 Open on kumppaneille uusi tapa myydä Office 365 -palvelua. Prepaid-mallilla myytävä Office 365 Open mahdollistaa kumppaneille paremman tuoton, palveluiden paketoimisen yhdeksi kokonaisuudeksi sekä kokonaisvaltaisemman asiakassuhteen hallinnan.
  • Päivitykset Office 365 Office Advisor -ohjelmaan: 9.7. lähtien voimaan astuvat muutokset antavat aktiivisimmille kumppaneille mahdollisuuden ansaita enemmän Office 365:n myynnistä.
  • Windows 8 julkistuspäivämäärät: Windows 8 on aikataulussa ja saatavilla valmistajille ja yritysasiakkaille elokuussa. Kauppoihin tuote tulee lokakuun lopulla. Windows 8 julkaistaan 109 kielellä 231 maassa. Lisätietoja saa Windows Blogista
  • Microsoft Office ja Windows 7 -rajapyykit: Microsoft Officea käyttää miljardi ihmistä ympäri maailman. Windows 7 -lisenssien myynti on ylittänyt 630 miljoonan rajan.
  • Microsoft hankkii Perceptive Pixel -yhtiön. Lisätietoa Microsoftin lehdistötiedotteesta

Lisätietoja WPC -tapahtuman avajaispäivän julkistuksista lehdistötiedotteessa

Lisätietoja, videoita ja puheenvuoroja WPC-sivuilla

Uutisblogeja tapahtumasta 

Building Windows 8 -blogi:

Lisätietoa Office 365 -palvelusta

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content