Microsoftin ja Nokian katukuvaukset jatkuvat Tampereella ja Turussa


Helsingissä aiemmin keväällä kiertänyt kuvausauto lähtee kartoittamaan lisää Etelä-Suomen suuria kaupunkeja heinäkuussa, kun Microsoft ja Nokia jatkavat katutason kuvauksiaan Tampereella ja Turussa.  Kuvadataa tullaan käyttämään Nokia Kartat ja Nokia Navigointi -karttapalveluissa älypuhelimissa ja Microsoft tarjoaa Bing-karttapalveluitaan osana Bing-hakupalvelua. Yksityisyydensuoja on otettu huomioon kuvauksissa. Microsoft ja Nokia ovat saaneet henkilötietolain mukaisen luvan teiden ja katujen kuvaukseen Suomen Tietosuojalautakunnalta. Kuvaukset kestävät syyskuun loppuun saakka ja kuvausauton tunnistaa auton kyljessä olevista Navteq- ja Bing-logoista sekä katolla olevasta panoraamakamerasta.

Lisätietoa voi lukea lehdistötiedotteesta, josta löytyy myös yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia.

Comments (0)

Skip to main content