Office 365 täyttää vuoden – nyt myös opetusala saa palvelun käyttöönsä


Vuosi sitten lanseerattu Office 365 on ollut menestys. Pilvipalveluun perustuvasta tuotteesta on hyvää vauhtia tulossa Microsoftin historian nopeimmin kasvavia tuotteita. Suosio perustuu siihen, että se tarjoaa kaiken kokoisille organisaatioille yritystason viestintä- ja ryhmätyöratkaisut Officen työasemaversioiden tueksi. Pienimmätkin yritykset voivat näin saada kehittyneet tuottavuusratkaisut käyttöönsä ilman suuria alkuinvestointeja. Asiakkaat ovat ilahtuneet myös nopeasta ja helposta käyttöönotosta. Lisäksi ratkaisu tarjoaa samat työvälineet myös mobiilikäyttöön.

Microsoft kertoi eilen, että Office 365 -asiakkaiksi on maailmalla siirtynyt monia merkittäviä organisaatioita, kuten Starbucks, Hilti ja New Yorkin kaupunki. Esimerkki Suomessa vastikään Office 365:n käyttöön ottaneesta pk-yrityksestä on puolestaan teknistä tukkukauppaa harjoittava Konaflex Oy.

Microsoft julkaisi eilen myös opetusalalle suunnatun Office 365 for Education -ohjelmistopaketin. Se tuo Officen tutut työkalut, sähköpostin, kalenterin ja viestintävälineet sekä verkossa olevat tallennustilat ja ryhmätyöskentelyvälineet Office-sovelluksineen oppilaiden ja opettajien käyttöön pilvipalveluna. Työelämävalmiudet vahvistuvat, kun työelämässä käytössä olevat työkalut tulevat oppilaiden käyttöön opetuksessa.

Vaasan kaupungin toisen asteen koulutus on ensimmäisten joukossa Suomessa ottanut käyttöön Office 365 for Education -paketin.

Lue lisää lehdistötiedotteesta.

Comments (0)

Skip to main content