Logicasta Microsoftin vuoden kumppani


Logican maayhtiö Suomessa on valittu vuoden 2012 Suomen Microsoft-kumppaniksi. Logica on IT-alan palveluyritys, jonka palveluihin kuuluu mm. IT-konsultointi, tietojärjestelmien integraatiot sekä liiketoimintaprosessien ulkoistamispalvelut. Suomessa Logica työllistää 3200 henkeä.

Valintaan vaikutti Logican omistautuminen ja yhteistyö Microsoftin kanssa usealla tasolla. Yrityksen palvelut, kuten energia-alan vertikaaliratkaisu Kolibri for Dynamics, ovat monipuolisesti rakennettu Microsoftin teknologioita käyttäen. Yhtiö on panostanut Microsoftin kumppaniohjelman osaamisalueisiin viiden Kulta- ja Hopeatason kompetenssin verran ja toimittanut useita erilaisia ratkaisuja asiakkaille erinomaisella asiakaspalautteella.  

Microsoftin kumppaniohjelmaan kuuluu Suomessa lähes 2 000 yritystä. Lisätietoja Microsoftin kumppaneista osaamis- ja ratkaisualueittain löytyy PinPoint -kumppanihakupalvelusta.

Lehdistötiedote englanniksi täällä.

Comments (0)

Skip to main content