Microsoft on Euroopan paras työpaikka


Great Place to Work -instituutti on valinnut Microsoftin Euroopan parhaaksi työpaikaksi monikansallisten yritysten sarjassa. Lisäksi Microsoft sijoittui työntekijöiden osallistuminen -sarjassa toiseksi.

Microsoft on voittanut nyt viisi kertaa peräkkäin Best Workplace in Europe -palkinnon, mikä on osoitus yhtiön henkilöstötyön ja -panostusten jatkuvuudesta ja yhtiössä vallitsevasta luottamuksen ilmapiiristä.

Microsoft on myös kestomenestyjä Suomen Best Place to Work -kilpailussa, sillä yhtiö on voittanut kilpailun kolmesti ja viimeisen kahdeksan vuoden aikana se on aina sijoittunut viiden parhaan joukkoon. 

Microsoft panostaa merkittävästi työhyvinvointiin ja työn tekemisen uusiin muotoihin. Suomessa yhtiö aloitti keväällä 2010 hankkeen, jossa uudistettiin Espoon Keilarannan toimitila ja työn tekemisen pelisäännöt. Henkilökohtaiset työpisteet vaihdettiin erilaisia tunnelmia sisältäviksi työtiloiksi ja pikaviestimet, videoneuvottelut ja ryhmätyövälineet verkossa otettiin tehokäyttöön. Uusia teknologioita hyödyntävää työskentelyä ryhdyttiin kutsumaan läsnätyöksi. 

Katso lehdistötiedote aiheesta EMEA Press Centrestä ja tutustu tarkemmin tutkimukseen Great Place to Work -instituutin sivuilta.

Comments (0)

Skip to main content