Windows 8 yrityskäytössä


Microsoft kirkasti Windows 8:n potentiaalia yrityskäytössä TechEd North America -teknologiatapahtumassa Floridassa. Windows 8:ssa on useita uudistuneita ominaisuuksia sekä parannuksia, jotka ovat suunniteltu täysin yritysmaailmaa silmällä pitäen. Messuilla julkistettiin myös useita päivityksiä Microsoft Desktop Optimization Packiin (MDOP), kuten esimerkiksi:

  • Microsoft BitLocker Administration and Monitoring (MBAM) 2.0 helpottaa yrityksen tietojen suojamista BitLocker ja BitLocker To Go:n avulla.
  • User Experience Virtualization (UE-V) avulla käyttäjä voi siirtää oman käyttäjäkokemuksensa asetukset tietokoneelta toiselle, esimerkiksi Käynnistä-valikon ja tehtäväpalkin asetukset.

Microsoftin Antoine Leblond kertoi tapahtumassa, että Windows 8 on myös yrityskäyttöön suunniteltu ja se sisältää useita ominaisuuksia, jotka parantavat liikkuvaa työtä, tuottavuutta sekä turvallisuutta. Windows 8 ilahduttaa sekä kehittäjiä, IT-ammattilaisia että yritysten työntekijöitä. Lisäksi uusin versio Microsoftin Intunesta, pilvipohjaisesta tietoturva- ja hallintajärjestelmästä, julkistettiin.

Lisätietoa Windows 8:sta yrityskäytössä voit lukea Windows for your Business Blogissa sekä Windows 8 Enterprise -sivustolla, josta voit myös ladata Windows 8 Release Preview’n.

Lehdistötiedote englanniksi täällä.

Comments (0)

Skip to main content