Xbox julkaisi useita uutuuksia E3-pelimessuilla


Microsoft julkisti maanantai-illalla pidetyssä E3-pelimessujen lehdistötilaisuudessa kasan uutuuspelejä sekä uusia viihdepalveluita Xbox 360:lle.

Vuoden odotetuimpien peleihin kuuluvat mm. Halo 4, Gears of War: Judgment, Forza Horizon, Madden NFL 2013, Resident Evil® 6, Dance Central 3, Ascend: New Gods, Fable: The Journey ja Call of Duty: Black Ops II.

Microsoft paljasti myös uuden rohkean vision siitä, kuinka viihteestä voi nauttia sekä kotona että lennossa. Uutuuksina Xbox 360:lle ovat Xbox SmartGlass -sovellus sekä Xbox on Windows 8. SmartGlassin älykkyys tekee viihteestä kiinnostavampaa, internetissä surffailusta vaivattomampaa ja pelien pelaamisesta mukaansatempaavaa. SmartGlass tulee markkinoille tämän vuoden aikana. Xbox on Windows 8:n avulla voit pelata pelejä ystäviesi kanssa, kuunnella musiikkia ja katsella televisio-ohjelmia ja -elokuvia, minne menetkin. Xbox SmartGlass:n avulla voit esimerkiksi aloittaa televisio-ohjelman tai elokuvan katselun Windows 8- tablet-laitteesta ja katsella sen loppuun kotona televisiossa.

Myös kotikuntoilijoille on hyviä uutisia, sillä Nike ja Xbox tuovat kotiisi Nike+ Kinect Trainingin. Nike+ Kinect Training on mullistava Nike-fitnessiin perustuva yksilöllistettävä valmennusohjelma, jonka pääosissa on osa Niken huippu-urheilijoiden kanssa työskentelevistä valmentajista. Sen tarkoituksena on auttaa kaiken tasoisia urheilijoita saavuttamaan potentiaalinsa omasta kodistaan käsin. Nike+ Kinect Training tulee olemaan saatavilla vain Kinect for Xbox 360:lle loppuvuonna 2012. 

Englanninkieliset lehdistötiedotteet

Halo 4 Headlines Biggest Year for Blockbuster Games in Xbox History

Xbox Makes Entertainment More Amazing on Phone, PC, Tablet and TV

Xbox and Nike Team Up to Revolutionize Fitness at Home

Katso kaikki Xboxin E3-materiaalit löytyvät osoitteesta press.xbox360.com

Comments (0)

Skip to main content