Windows 8 -päivitys uuden PC:n ostajalle 14,99 eurolla


Microsoft tarjoaa uuden Windows 7 -PC:n ostajalle käyttöjärjestelmän päivityspaketin Windows 8 Pro -versioon 14,99 eurolla. 2.6.2012 alkava kampanja on tarkoitettu uuden Windows 7 -PC:n ostaville kuluttajille ja se on voimassa 31.1.2013 saakka.  Kampanja koskee kampanja-aikana ostettuja Windows 7 -PC:tä joihin on esiasennettu aitoustodistuksella varustettu Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional tai Ultimate -käyttöjärjestelmä. Kampanjatarjouksen päivitysversio tulee ottaa käyttöön 28.2.2013 mennessä.

Kampanjan tarkoituksena on helpottaa kuluttajien päätöstä, milloin ostaa uusi PC-tietokone. Nyt uuden PC:n ostajan on helppoa ja edullista päivittää käyttöjärjestelmänsä uuteen, kun Windows 8 valmistuu.

Lisätietoja tarjouksesta www.windowsupgradeoffer.com

Lataa Windows 8 Release Preview täällä ja katso lisätietoja Windows 8:sta Building Windows 8 blogista, lehdistötiedotteesta sekä Windows Team Blogista.

Katso myös Windows 8 –video.

.


Comments (0)

Skip to main content