Uutishuone täytti vuoden – annathan palautetta!


Tämä Uutishuone-blogi juhli juuri ensimmäistä vuosipäiväänsä.

Haluamme kehittää uutisblogia entisestään ja toivomme, että ehdit vastaamaan lyhyeen nettikyselyyn. Siihen vastaaminen vie noin kahdesta kolmeen minuuttia.

Vastauksillasi voit vaikuttaa siihen, millaisia Microsoft-uutisia jatkossa tuotamme ja miltä kanavilta pystyt niitä seuraamaan.  Muistathan, että voit muulloinkin laittaa meille viestiä, kommentoida blogauksia tai antaa niille pisteitä rating-toiminnolla.

Uutishuoneen ensimmäinen blogikirjoitus julkaistiin toukokuussa 2011. Sivusto perustettiin palvelemaan suomalaista mediaa, mutta iloksemme sitä seuraavat tänä päivänä myös monet muut tahot. Uutishuoneessa kerromme lyhyesti Microsoftin tapahtumista, tuotteista ja palveluista Suomessa ja maailmalla. Blogi on osoittautunut mutkattomaksi tavaksi jakaa ajankohtaisia uutisia, linkkejä, vinkkejä, kuvia ja videoita sekä asiantuntijoiden näkemyksiä. Kannattaa siis tilata kirjoitukset RSS-syötteenä, niin pysyt ajan tasalla!

Lukijamäärämme on jo kasvanut reilusti yli tuhanteen lukijaan. Suosituimmat blogaukset ovat keränneet jopa useita tuhansia lukukertoja. Tähän mennessä luetuin blogikirjoitus on ollut ”Office 365 -pilvipalvelu täyttää EU:n ja Yhdysvaltojen tietosuojastandardit”, 14. joulukuuta 2011.

Kysely löytyy tämän linkin takaa.

Odotamme palautettasi, kiitos etukäteen!

Yhteistyöterveisin

Microsoftin viestintätiimi

Camilla Lindfors  ja  Teija Laine


Comments (0)

Skip to main content