Mobiilikehittäjille ainutlaatuinen tilaisuus – AppCampus-ohjelman haku on nyt käynnissä


AppCampus-kehitysohjelma ilmoitti tänään alkaneensa ottaa vastaan rahoitushakemuksia. Kyseessä on ainutlaatuinen alkuvaiheen kasvuyritysten rahoitusohjelma, jonka takana ovat Microsoft, Nokia ja Aalto-yliopisto. Globaali ohjelma on avoinna erilaista mobiiliosaamista edustaville kehittäjille, niin yrittäjille kuin opiskelijoille tekijöiden maantieteellisestä sijainnista riippumatta. 

AppCampus-ohjelman tavoitteena on synnyttää uusien mobiiliyritysten sukupolvi tukemalla innovatiivisten mobiilisovellusten ja -palveluiden kehittämistä Windows Phone -ekosysteemiin ja Nokian muihin käyttöjärjestelmiin. 

Ohjelma rahoittaa yksilöllisten, innovatiivisten ja merkittävien mobiilisovellusten kehitystä Windows Phonelle ja muille Nokian käyttöjärjestelmille. Microsoft ja Nokia investoivat seuraavan kolmen vuoden aikana kumpikin enimmillään yhdeksän miljoonaa euroa kehitysohjelmaan ja vauhdittavat näin Suomen ja kansainvälisen mobiiliekosysteemin innovaatio- ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Tähän mennessä yli 4000 ihmistä ja suuri määrä palveluntuottajia sekä järjestelmätoimittajia 31 maasta ovat jo osoittaneet kiinnostuksena AppCampus-ohjelmaan. Ohjelman haku- ja hyväksymisprosessit on suunniteltu nopeiksi. Tavoitteena on, että rahoituspäätökset tehdään neljässä viikossa hakemuksen jättämisestä. Hyväksytyille hakijoille voidaan myöntää 20 000 – 70 000 euron rahoitus riippuen ko. projektin laajuudesta. 

Rahoituksen lisäksi AppCampus tarjoaa ohjelmaan hyväksytyille valmennusta ja koulutusta sekä ohjausta laadunvarmistusprosesseihin. Lisäksi tukea voi saada kehittäjien, pilottiasiakkaiden ja business-kumppaneiden haussa. Ohjelma poikkeaa olemassa olevista ohjelmista siinä, että se ei osallistu pääomalla projekteihin eikä edellytä itselleen mitään osuutta immateriaalioikeuksista, tulonjaosta tai omistuksesta. 

Lisätietoja www.appcampus.fi


Comments (0)

Skip to main content