Opiskelijoiden silmissä Microsoft on yksi Suomen ihanteellisimmista työnantajista


Microsoft on yksi vuoden 2012 ihanteellisimmista työnantajista IT-alan opiskelijoiden keskuudessa. Tämä selviää Universumin toteuttamasta opiskelijatutkimuksesta, johon vastasi yli 6 700 yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijaa Suomessa.

Microsoft sijoittui tutkimuksessa 2. sijalle IT-alan opiskelijoiden keskuudessa. Viime vuonna Microsoftin sijoitus oli 3. Myös kaupallisen alan opiskelijoiden keskuudessa Microsoft on noussut top 10 joukkoon, sijasta 16. sijalle 9. Tekniikan opiskelijoiden keskuudessa Microsoft on noussut 20 pykälää sijalle 16. sijasta 36.

Tutkimuksen mukaan ihanteellisimpia työnantajia ovat ne, jotka tarjoavat nuorille mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä niin, että työn ja vapaa-ajan tasapaino kuitenkin säilyy. Nuoret arvostavat työn ja vapaa-ajan tasapainon lisäksi haasteita. Haasteelliseksi työksi koetaan muun muassa jatkuva oppiminen sekä kilpailukykyiset ja älylliset haasteet.

Katso lisätietoja tutkimuksen rankinglistoista ja tutkimustiedotteesta.


Comments (0)

Skip to main content