Microsoftin uudistunut sertifiointiluokitus auttaa löytämään myös pilviammattilaiset


Microsoftin kattava pilvitarjooma kasvaa edelleen uusien julkistusten myötä. Teknologiamuutos vaatii laajempaa osaamista IT ammattilaisilta ja kehittäjiltä. Tämä huomioiden Microsoft muuttaa IT-ammattilaisille ja kehittäjille tarkoitetun Microsoft Certification Program -sertifiointiohjelmansa. Jatkossa sertifiointitesteihin sisältyy  myös pilviosuudet. Näin IT-ammattilaisten ja -kehittäjien osaaminen laajenee vastaamaan heidän työssä vaadittuja taitoja.

Uudistus on suunniteltu vastaamaan alalla kasvavia taitoeroja, sillä uudet pilviteknologiaan keskittyvät työpaikat lisääntyvät kovaa vauhtia. Sertifioinnin avulla eritasoiset ammattilaiset pystyvät erottautumaan ja viestimään tasostaan – sertifiointi myös kannustaa tavoittelemaan korkeampaa osaamista. Sertifioinnit ovat jatkossa kolmessa tasossa; Associate, Expert ja Master.

Lue lisää sertifiointitesteistä- ja tasoista  Kumppaniblogista ja Microsoft News Centeristä


Comments (0)

Skip to main content