Kinect Star Wars on nyt kaupoissa


Kinect Star Wars on nyt saatavana jälleenmyyjiltä koko Suomessa. Star Warsin voi kokea suomenkielisenä ja täysin uudella tavalla – ilman ohjainta – kun heilutat Jedinä valomiekkaa, käytät Voimaa, otat Rancorin hahmon haltuusi, ajat rakettirekikisan voittoon, ja näytät tanssiliikkeesi tässä odotetussa Kinect for Xbox 360 –pelissä.

Kauppoihin saapui myös rajoitettu erä Xbox 360 Limited Edition Kinect Star Wars -konsolipakettia, joka sisältää R2-D2 kustomoidun konsolin, kultaisen C-3PO peliohjaimen, valkoisen Kinect-sensorin ja Kinect Star Wars -pelin. Paketti sisältää myös eksklusiivisen avattavan C-3PO hahmon tanssikisaan.

Kinect Star Wars -pelissä on viisi dynaamista pelimuotoa – Jedi-kohtalo: Pimeä Puoli Nousee, Rakettirekikisa, Rancor-raivo, Galaktinen Tanssikisa ja Kohtalon Kaksintaistelut. Peli antaa kaiken ikäisille Star Wars faneille mahdollisuuden hypätä mukaan jännittäviin Star Wars –kokemuksiin, myös 3D:nä.

Lisätietoa löydät myös täältä.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=JTtWDARMVtc&feature=youtu.be]

Comments (0)

Skip to main content