Microsoft SQL Server 2012 on nyt saatavilla


Maailman käytetyin tietokanta-alusta on saanut uuden version. SQL Server 2012 tarjoaa entistäkin paremmat mahdollisuudet kääntää alati kasvavat tietomäärät tuottavaksi liiketoimintanäkemykseksi. Monet merkittävät kansainväliset suuryritykset ovat jo ottaneet SQL Server 2012:n tuotantokäyttöön. SQL Server antaa käyttäjilleen mahdollisuuden hyödyntää Microsoftin laajaa laite- ja sovellusvalmistajien ekosysteemiä ja luoda ratkaisuja kaikkein vaativimpiinkin tiedonhallintatarpeisiin.

Tiedon määrän valtavan kasvun takia tietokantapalvelun potentiaaliset hyödyt ovat merkittävät. Tutkimusyhtiö Forresterin Microsoftille tekemän selvityksen mukaan SQL Server 2012 -investointi mahdollistaa jopa 189 prosentin tuoton investoinnille ja 12 kuukauden takaisinmaksuajan.

Lue lisää aiheesta Microsoftin uutissivustolta ja Microsoft Executive blogista.

Microsoft SQL Server 2012:n kansainvälistä julkistustilaisuutta voi seurata osoitteessa www.sqlserverlaunch.com 7.3.2012 alkaen kello 18.00.

Lisätietoja liiketoimintajohtaja Juha Karppinen.


Comments (0)

Skip to main content