Xbox LIVE Arcade House Party saapuu olohuoneeseen


Kevään ensimmäinen peli-ilmiö, Xbox LIVE Arcade House Party, täyttää alkuvuodesta pelaajien olohuoneet jännittävällä pelitunnelmalla. Helmikuun 15. päivä lähtien Xbox LIVE Arcadessa julkaistaan joka keskiviikko uusi ladattava hittipeli aina maaliskuun 7. päivään saakka.

House Party sisältää neljä julkaistavaa peliä. Yksi julkaistavasta pelistä on Remedy-pelistudion kehittämä Alan Wake´s American Nightmare, joka on osoitus kotimaisesta peliosaamisesta maailmalla. Muut kolme julkaistavaa peliä ovat Warp, Nexuiz sekä I Am Alive.

Kaikki 15.2. – 13.3.2012 välisellä ajalla neljä House Party -peliä ostavat pelaajat saavat 800 Microsoft pistettä kaupan päälle.

Katso lisää Xbox LIVE -palvelusta ja House Party -peleistä.


Comments (0)

Skip to main content