MSN ja Bonnier laajaan pohjoismaiseen yhteistyöhön verkkosisällön tarjoamisessa


Microsoftin MSN-portaali ja Bonnier Publications aloittavat laajan yhteistyön, kun MSN.fi:ssä avataan tänään kaksi uutta Bonnier Publicationsin tuottamaa lifestyleen keskittyvää sisältöosiota. Uudet osiot MSN Tyyli ja MSN Mies tarjoavat yli miljoonalle MSN.fi:n viikoittaiselle kävijälle monipuolista ja viihdyttävää sisältöä. Vastaavaa yhteistyötä tehdään myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, näin pohjoismaisille mainostajille aukeaa mahdollisuus tavoittaa lifestylestä kiinnostunut yleisö helposti ja tehokkaasti kaikissa neljässä maassa.

Uudet osiot täydentävät MSN.fi:n aiempaa lifestyle-kokonaisuutta ja ne tavoittavat myös Microsoftin muiden online-palvelujen kuten Messengerin, Hotmailin ja Bingin käyttäjät.

Sivustojen sisältö on Bonnier Publicationsin asiantuntijoiden tuottamaa, mainosmyynnistä vastaa Microsoft Advertising.

Lisätietoja Jaakko Saini.


Comments (0)

Skip to main content