Microsoftin Trustworthy Computing –kampanja täytti 10 vuotta


Viime viikolla tuli täyteen 10 vuotta siitä kun Bill Gates lähetti Microsoftin työntekijöille ilmoituksen Trustworthy Computing –kampanjan käynnistämisestä. Tuolloin Gates totesi turvallisen tietotyön ja internet-ympäristön olevan yhtiön tärkeimpiä prioriteetteja. Ehdotuksen taustalla oli Microsoftin halu tarjota ihmisille luotettavuutta ja turvallisuutta, eikä tämä päämäärä ole muuttunut mihinkään kuluneiden vuosien aikana.

Kuten Gates tuolloin alleviivasi, pitää Microsoftin huomioida erityisellä painoarvolla turvallisuus, yksityisyys ja luotettavuus ohjelmistoja ja palveluja kehittäessään. Koko toimialan yhteistyö on yhtälailla välttämättömyys, jotta julkisyhteisöt, yritykset ja kuluttajat voivat turvallisin mielin käyttää tietokoneita, älypuhelimia ja internetiä.

Eräs Trustworthy Computing –kampanjan näkyvimmistä aikaansaannoksista on Microsoft Security Development Lifecycle (SDL), joka on seitsemään eri vaiheeseen jaettu tietoturvaprosessi.

Lue lisää aiheesta Microsoftin uutissivustolta.


Comments (0)

Skip to main content