Logica ottaa käyttöön Microsoftin Windows Azure -pilvialustan


Microsoft ja IT-palveluyritys Logica ovat tehneet sopimuksen, jossa Logica laajentaa ulkoistuspalvelujaan ottamalla käyttöön Microsoftin Windows Azure -pilvialustan. Tehty sopimus on ensimmäinen laatuaan maailmassa ja Logica-konserni ja Microsoft valitsivat Logican Suomen maayhtiön kehittämään ja pilotoimaan uutta palvelua asiakkailleen.

Yhteistyön tuloksena asiakkaat saavat uuden palvelun käyttöönsä yhdellä sopimuksella ja sen myötä myös selkeitä kustannus- ja resurssietuja, mutta myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Logica on globaali IT-palveluyritys, joka panostaa ulkoistamispalveluiden jatkuvaan kehittämiseen ja uudistamiseen yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Azure on Microsoftin sovellusalusta, joka mahdollistaa erilaisten sovellusten rakentamisen, ajamisen ja skaalautuvuuden Microsoftin julkisessa pilvessä. Nyt solmittu sopimus on jatkoa Logican ja Microsoftin aikaisemmin julkistamalle pilviyhteistyölle.

Lisätietoja Matti Antila.


Comments (0)

Skip to main content