Office 365 -pilvipalvelu täyttää EU:n ja Yhdysvaltojen tietosuojastandardit


Office 365:stä tuli ensimmäinen merkittävä pilvestä tarjottava tuottavuuspalvelu, joka täyttää sekä EU:n että Yhdysvaltojen tietosuojavaatimukset. Samalla Microsoft hyväksyy EU:n mallisopimuslausekkeet, jotka auttavat asiakkaita arvioimaan palvelujen soveltuvuutta suhteessa Euroopan komission tietosuojadirektiiviin ja Yhdysvaltojen asettamiin terveystietojen tietosuojasäädöksiin. Toimialan pisimälle viedyillä tietosuojatyöllä Microsoft ei pyri ainoastaan täyttämään viranomaisvaatimuksia, mutta myös tarjoamaan pilvipalvelujen hyötyjä mahdollisimman laajalle joukolle yrityksiä ja organisaatioita, jotka aikaisemmin eivät ole niitä voineet käyttää lainsäädännöllisistä tai muista syistä johtuen.

Microsoft on lisäksi julkistanut Office 365 Trust Center -sivuston. Sivusto tarjoaa tarkkoja tietoa Office 365:en tarjoamasta yksityisyyden ja tietojen suojasta. Sivuosto on äskettäin uudistettu helppokäyttöisemmäksi ja sisällöltään yksinkertaisemmaksi.

Katso lisää tietosuoja-aiheesta Microsoftin uutissivustolta ja Office 365-sivustolta.

Lisätiedot Max Mickelsson.


Comments (0)

Skip to main content