SkyDrive nyt myös iPhone-puhelimiin


Windows Liven maksuton verkkotallennuspalvelu SkyDrive on viime aikoina saanut paljon uudistuksia, joiden avulla tiedostojen sekä valokuvien tallentaminen ja jakaminen on entistä helpompaa. Palvelua voi käyttää myös älypuhelimen kautta. Windows Phone -puhelimissa SkyDriven toiminnallisuuksista valtaosa on käytettävissä automaattisesti ja haluttaessa niihinkin voi ladata SkyDrive-sovelluksen. Nyt palvelu on myös saatavilla iPhone-puhelimille, joihin voi ladata sovelluksen palvelun käyttöä varten.

Älypuhelimilla mm. valokuvien automaattinen siirto käyttäjän SkyDriveen on helppoa. Palveluun tallennettuja kuvia ja videoita voi jakaa muille mm. sähköpostin, tekstiviestin ja pikaviestimen kautta. Kaikki SkyDriveen tallennetut dokumentit ovat suoraan selattavissa ja muokattavissa puhelimella, mikäli puhelin tukee käytettävien dokumenttien tiedostomuotoa. Esimerkiksi Windows Phone Office Mobile -sovelluksen avulla.

SkyDrive integroituu muihin Windows  Live -palveluihin ja  tarjoaa 25 gigatavua ilmaista tallennustilaa.

Lataa maksuttomat Windows Live -palvelut ja katso lisää SkyDrivestä palvelun kotisivuilta ja Windows Live blogista.

Comments (0)

Skip to main content