Ohjaa ja käytä Xboxia Windows-puhelimella


Microsoftin tavoitteena on yhdistää tietokone, puhelin ja TV tiiviisti yhteen erilaisten pilvipalveluiden avulla, jolloin käyttäjä saa irti niistä enemmän yhdessä. Entistä useammin tämän kaiken kokoaa yhteen Xbox 360. Sen avulla television saa herätettyä eloon kodin helppokäyttöiseksi viihdekeskukseksi. Nyt kodin viihdekokemus kokee uuden mullistuksen, kun Xbox 360 ja Windows Phone alkavat keskustelemaan keskenään uuden Xbox Companion -sovelluksen avulla.

Xbox Companion on Marketplacesta ilmaiseksi ladattava suomenkielinen sovellus, joka luo langattoman verkon avulla yhteyden Xbox 360:een, jolloin Xboxin sisältöä voidaan ohjata ja hyödyntää puhelimen näytön kautta. Esimerkiksi puhelimen avulla voi etsiä erilaista Xbox-sisältöä Xbox Livestä ja ostaa sitä boksiin. Puhelimesta voit käynnistää pelin, videoita ja musiikkia, jotka näkyvät tv:ssä Xboxin kautta.

Windows-puhelimestasi tulee myös toinen näyttö, jonka avulla voit hakea lisätietoa siitä sisällöstä, jota Xboxissa on juuri käytössä vaikkapa katsomastasi elokuvasta tai pelaamastasi pelistä. Puhelin toimii myös langattomana kaukosäätimenä, jolla voit käynnistää, pysäyttää tai kelata musiikkia ja videoita.

Katso Xbox Companion –video ja asenna sovellus Marketplacesta.

Lisätiedot Vesa-Matti Paananen.

Katso video

[View:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6efvqR97Kz4]

 

Comments (0)

Skip to main content