SkyDrive-verkkotallennuspalvelu uudistuu


Windows Liven maksuton verkkotallennuspalvelu, SkyDrive  saa jälleen runsaasti uusia ominaisuuksia. Nämä uudistukset helpottavat esimerkiksi Office-dokumenttien ja valokuvien jakamista sekä tiedostojen ja kansioiden hallintaa.  Lisäksi palvelu tukee jatkossa myös PDF-tiedostomuotoa.  HTML5-toteutus tehostaa merkittävästi tiedostojen hallintaa. Suurien tiedostojen siirto (drag & drop) onnistuu vaivatta ja samanaikaisesti, tiedostojen siirtyessä taustalla, käyttäjä voi jatkaa muiden asioiden työstöä.

Mielenkiintoinen uudistus on myös kännykkäkameralla otettuihin valokuviin saatava kartalla näkyvä paikkatieto – geotagging. Kts kuva alla:

SkyDrive linkittyy LinkedIn- ja Facebook-palveluihin ja sitä voi myös hyödyntää Windows Phone –älypuhelimien avulla. Palvelu tarjoaa 25 gigatavua salasanasuojattua tallennustilaa verkossa. Sen avulla voi tallentaa tiedostoja verkkoon, käyttää niitä ja jakaa niitä ystävien tai työtovereiden kanssa lähes mistä tahansa sijainnista. SkyDriven avulla pystyy jakamaan useimpia tiedostotyyppejä.

Lue lisää uudistuksista Windows Live -blogista.

Katso video uudistuksista

[View:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LhmTCaebq3M]

Maksuttomat Windows Live –palvelut ovat ladattavissa osoitteesta http://explore.live.com/

Lisätiedot tuotemarkkinoitipäällikkö Krista Särkkä.

 

Comments (0)

Skip to main content