Spotify nyt saatavissa Windows Phoneen


Maailman nopeimmin kasvava internetin musiikkipalvelu, Spotify, on nyt saatavissa Windows Phone –sovelluksena. Spotify-palvelussa käyttäjät voivat kuunnella musiikkia suoratoistona Internetistä. Musiikkia voi kuunnella artisteittain, albumeittain tai tekemällä soittolistoja haluamistaan kappaleista. Omia soittolistoja voi myös jakaa muiden käyttäjien kanssa. Tällä hetkellä palveluissa on tarjolla yli kymmenen miljoonaan kappaletta ja määrä kasvaa koko ajan.

Windows Phone -älypuhelimissa Spotify-palvelun käyttö on erittäin helppoa ja mukana tulee ainutlaatuisia ominaisuuksia. Esimerkiksi Windows Phonen avulla on mahdollista jakaa kavereille suosituimmat kappaleet ja artistit Facebookin ja Twitterin kautta. Parhaimmat soittolistat saa myös suoraan puhelimen aloitusnäytölle tapahtumaruuduksi, josta käyttäjä pääsee nopeasti lempimusiikkinsa pariin. Spotify-musiikkia on mahdollista kuunnella kun muita sovelluksia on auki ja helppokäyttöisyyttä lisää sekin, että käyttöliittymä toimii samalla logiikalla kuin puhelimen.

Windows Phone -version käyttö edellyttää maksullista Spotify Premium –palvelua, jonka saa hankittu Microsoft Marketplacesta.

Lue lisää aiheesta Windows Phone blogista.

Katso video täältä.

Comments (0)

Skip to main content