Xbox esittelee Joulun lahjahitit DigiExpossa


Xbox 360 ja Kinect -osasto tarjoaa tänään Helsingin messukeskuksessa käynnistyvällä DigiExpo-messuilla toinen toistaan vauhdikkaampia pelielämyksiä.  Kinect-suosikkipelien jatko-osat Dance Central 2, Kinect Sports: Season Two ja täysin uudenlainen autokokemus Forza Motorsport 4 ovat takuuvarmoja lahjahittejä jouluna, ja näiden lisäksi toimintapelejä riittää niin aikuisille kuin perheen pienimmille.  

Kotimaisella pelirintamallakin ollaan kovassa nousussa, ja messuilla päästään testaamaan ensimmäistä kertaa suomalaisten pelivalmistajien uusimpia helmiä, kuten RedLynxin kehittämä Trials HD:n jatko-osa Trials Evolution, Bugbearin Ridge Racer: Unbounded, Frozenbyten kehittämä Trine 2 sekä ensimmäinen suomalainen Kinect-peli Kung Fu High Impact, joka on Virtual Air Guitar Companyn käsialaa.

Toimintapelien aatelia messuilla edustaa Halo: Combat Evolved Anniversary, joka on intohimoisten Halo-fanien odottama 10-vuotisjuhlajulkaisu ja ensi kertaa pelattavana DigiExpossa. Lisäksi pelistä järjestetään messuilla SM-turnaus.  

DigiExpo-messut Helsingin Messukeskuksessa 4.-6. marraskuuta 2011, Xbox 360 & Kinect -osasto  5a32 ja Halo-osasto 4b31.

Pelilavan Xbox-esitykset & demot:

  • Perjantai 4.11. klo 15.00 ja 18.00
  • Lauantai 5.11. klo 10.30, 14.00 ja18.00
  • Sunnuntai 6.11. klo 12.00 ja 16.00

Lisätietoja Kinectistä, Xboxista ja peleistä: www.xbox.com/kinect

Kinect Facebookissa: www.facebook.com/kinectsuomi

Comments (0)

Skip to main content