Kohtaamispaikan viestintä valittiin vuoden business-viestintätyöksi


Suomen ensimmäisessä viestintätoimintakilpailussa, MTL:n Communications Awards, Microsoft Kohtaamispaikka – Matka kohti tietotyön tulevaisuutta –viestintäkokonaisuus  valittiin b-to-b-kategorian voittajaksi. Kohtaamispaikka-viestinnän voittoa perusteltiin mm. sillä, että viestintä on pystynyt muuttamaan käsityksiä työn tekemisen tavoista ja onnistunut tuomaan esille tietotyön mahdollisuuksia positiivisella ja ymmärrettävällä tavalla. Microsoft toteutti Kohtaamispaikka-viestinnän yhdessä viestintätoimisto SEK Publicin kanssa.

Kohtamispaikka-viestinnässä Microsoftin tavoitteena on ollut herättää suomalaisten työnantajien ja työntekijöiden keskuudessa keskustelua kaikille tärkeästä aiheesta, työstä ja sen mielekkyydestä ja tuottavuudesta.

Kilpailun tuomariston puheenjohtajana toimineen Koneen markkinointi- ja viestintäjohtajan Anne Korkiakosken mukaan kilpailu työt edustivat kattavasti viestinnän haasteita ja useanlaisia tapoja toteuttaa tuloksekasta viestintää.

Katso lisää Microsoftin Kohtaamispaikasta http://blogs.technet.com/b/kohtaamispaikka.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=s2dfZ4Set8o]


Comments (0)

Skip to main content