Microsoft ja Nokia valtaavat Helsingin keskustan


 

Uusi digitaalisen elämäntyylin tapahtuma Hello Helsinki! avautuu Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla 14.–17.11.  Yleisölle tilaisuus on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä, kokeilla ja ottaa käyttöön uuden teknologian mahdollisuuksia.

Tapahtumassa nähdään ensi kertaa Suomessa Nokian uusi Lumia 800 Windows Phone –puhelin. Lisäksi Vanhalta löytyy joka päivä digitaalinen olohuone, yllätysohjelmaa, Windows Phone -mobiilibaari ja Nokia Lounge sekä suuri joukko asiantuntijoita kertomassa digitaalisuuden viimeisimmistä vinkeistä kuten esimerkiksi ohjaimettomasta pelaamisesta ja ensi-iltapeleistä. Koko perheelle tarkoitettu ilmaistapahtuma on avoinna yleisölle päivittäin klo 12–21 (huom. tiistaina 15.11. klo 17–21).

Hello Helsinki! on Microsoftin järjestämä tapahtuma, jossa kumppaneina on Nokian lisäksi useita muita suomalaisia digitaalisuuden asiantuntijayrityksiä. Tapahtumaviikon aikana digitaalinen elämäntyyli jalkautuu myös Helsingin keskustan Fazer-ravintoloihin, jossa microsoftilaiset tekevät uuden teknologian avulla läsnätyötä ja kertovat vinkkejä digitaalisuudesta sekä työn tekemisen uusista tavoista.

Samalla viikolla järjestetään myös Microsoft TechNet 2011, joka on syksyn suurtapahtuma teknisille ammattilaisille sekä liiketoimintapäättäjien Business Summit -tilaisuus. Molemmat tapahtumat tarjoavat useita huippupuhujia mm. Microsoftin puhelinkäyttöjärjestelmän käyttöliittymän ja laitteiden suunnittelusta vastaavan johtajan Albert Schumin, pääministeri Jyrki Kataisen ja Nokian kehitysjohtaja Kai Öistämön.

Hello Helsinki! digitaalisessa mediassa:

www.microsoft.fi/hellohelsinki

http://www.facebook.com/digitaalinenmaailma

Lisätietoja tapahtumasta antaa markkinointiviestintäjohtaja Jaana Vuori.

Comments (0)

Skip to main content