Vuoden Innovaatiojohtajafinalistit on valittu


Vuoden Innovaatiojohtajan valinta julkistetaan Microsoftin vuosittaisen Business Summit -tapahtuman yhteydessä 15.11.2011. Kisan finaaliin on nyt valittu Stora Enson toimitusjohtaja Jouko Karvinen, Aalto Venture Garagen perustaja Kristo Ovaska, innovaatioapparaatti Protomon perustaja Petri Räsänen ja Rovion markkinointijohtaja Peter Vesterbacka. Finalistit valittiin Talentumin verkkosivuilla järjestetyn yleisöäänestyksen perusteella. Tänä vuonna innovaatiojohtajakandidaatteja äänesti tuplamäärä viime vuoteen verrattuna.

Vuosi sitten voiton vei Powerkiss-yhtiön toimitusjohtaja Maija Itkonen. Hänen valintaansa perusteltiin tuolloin kyvyllä yhdistää riskinottokyky ja luovuus, monialaisuus ja verkostoituminen, yrittäjäasenne ja kirkas visio. Tämän vuoden Innovaatiojohtajalta odotetaan samanlaisia ominaisuuksia, sillä Innovaatiojohtaja ei ole titteli tai rooli vaan valittavana on johtaja, joka on toiminut työssään innovatiivisesti, järjestelmällisesti ja analyyttisesti uudenlaista ajattelua hyödyntäen.

Vuoden Innovaatiojohtajan valinnalla on tarkoitus lisätä julkista keskustelua uuden johtamiskulttuurin tarpeellisuudesta muuttuvassa maailmassa, jotta suomalaisten yritysten ja koko Suomen kilpailukykyä saadaan parannettua.


Comments (0)

Skip to main content